Pianostemmer van Limburg

C’est le ton qui fait la musique

Van pianissimo tot forte

Stemmen en techniek zorgt dat uw piano picobello klinkt

Paul Laven van Stemmen en Techniek uit Bunde is dé pianostemmer van Limburg. Hij komt graag bij u langs om uw piano of vleugel te stemmen in de regio’s Geleen, Sittard, Heerlen en Maastricht. Maar ook wanneer uw piano een reparatie nodig heeft, kunt u altijd bij Stemmen en Techniek terecht. Kom ook eens wat toetsen aanslaan in onze showroom in Bunde. U kunt bij ons een eigen piano kopen of huren.

Reparatie en onderhoud

piano repareren

Vaak zijn in piano’s goedkope hamerkoppen gebruikt die de klank niet ten goede komen. De kwaliteit van de toon kan men veranderen door andere hamerkoppen te installeren, waarmee de toon warmer, rijker, harder of zachter wordt. Zo kunt u de toon precies naar eigen smaak aan laten passen.

Stemmen en Techniek uit Bunde gebruikt hiervoor de kwalitatieve hoogwaardige hamerkoppen van de merken Renner of Abel. Wij kunnen u de verschillende klanken laten horen en samen met u de voor u perfecte klank creëren.

Is uw vleugel of piano toe aan reparatie, of wilt u de hamerkoppen laten vervangen voor een mooiere klank?

Koop een piano

U wilt een piano kopen? Kom langs in onze pianoshowroom in Bunde en probeer onze piano’s uit. Wij leveren piano's van onder andere de merken Görs & Kallman en Wuhlfar. Deze instrumenten zijn zeer geschikt voor studie, maar ook voor de beroepspianist. Voor nog geen €4000,- heeft u een prachtige Wuhlfarpiano, waar u heel wat jaren mee vooruit kunt.

Heeft u interesse om onze showroom in Bunde te bezichtigen?

Huur een piano

piano repareren

Denkt u erover piano te gaan spelen, maar vindt u de aankoop van een piano net een te grote stap? Of zoekt u een piano voor een tijdelijk project? Bij Stemmen en Techniek huurt u een piano net zo makkelijk. U betaalt een maandelijkse huurprijs en kunt u de piano iedere maand opzeggen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Bij levering betaalt u een maand huur vooruit en tevens de kosten voor het transporteren. Het enige wat u dan nog hoeft te doen (buiten veel muziek maken!) is het instrument twee maal per jaar laten stemmen. De kosten voor het stemmen bedragen € 65,-  per keer.

Interesse in een huurpiano?