Pianostemmer van Limburg

Stemmen en Techniek ZORGT DAT UW PIANO PICOBELLO KLINKT

Paul Laven van Stemmen en Techniek uit Bunde is dé pianostemmer van Limburg. Hij komt graag bij u langs om uw piano of vleugel te stemmen in de regio’s Geleen, Sittard, Heerlen en Maastricht. Ook wanneer uw piano een reparatie nodig heeft, kunt u altijd bij Stemmen en Techniek terecht. Kom ook eens wat toetsen aanslaan in onze showroom in Bunde. U kunt bij ons ook een eigen piano kopen of huren.

Op zoek naar een pianostemmer? Uw vleugel laten repareren? Of denkt u erover een piano te kopen of huren? Neem contact op met Stemmen en Techniek uit Bunde.

REPARATIE EN ONDERHOUD

Vaak zijn in piano’s goedkope hamerkoppen gebruikt die de klank niet ten goede komen. De kwaliteit van de toon kan men veranderen door andere hamerkoppen te installeren, waarmee de toon warmer, rijker, harder of zachter wordt. Zo kunt u de toon precies naar eigen smaak aan laten passen.

Stemmen en Techniek uit Bunde gebruikt hiervoor de kwalitatief hoogwaardige hamerkoppen van de merken Renner of Abel. Wij kunnen u de verschillende klanken laten horen en samen met u de voor u perfecte klank creëren.

 

Is uw vleugel of piano toe aan reparatie of wilt u de hamerkoppen laten vervangen voor een mooiere klank?

Bel nu: 046 - 474 97 75

KOOP EEN PIANO

U wilt een piano kopen? Kom langs in onze pianoshowroom in Bunde en probeer onze piano's uit. Wij leveren piano's van onder andere de merken Görs & Kallman en Wuhlfar. Deze instrumenten zijn zeer geschikt voor studie, maar ook voor de beroepspianist. Voor nog geen €4000,- heeft u een prachtige Wuhlfarpiano, waar u heel wat jaren mee vooruit kunt.

Heeft u interesse om onze showroom in Bunde te bezichtigen?

Maak direct een afspraak

HUUR EEN PIANO

Denkt u erover piano te gaan spelen, maar vindt u de aankoop van een piano net een te grote stap? Of zoekt u een piano voor een tijdelijk project? Bij Stemmen en Techniek huurt u een piano net zo makkelijk. U betaalt een maandelijkse huurprijs en kunt de piano iedere maand opzeggen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Bij levering betaalt u een maand huur vooruit en tevens de kosten voor het transporteren. Het enige wat u dan nog hoeft te doen (buiten veel muziek maken!) is het instrument tweemaal per jaar laten stemmen. De kosten voor het stemmen bedragen € 65,-  per keer.

Interesse in een huurpiano?

Neem nu contact op